slider ossOp donderdag 20 juni vindt bij OOC Terminals in Oss een symposium plaats met als thema ‘Kansen voor Multimodaal Transport’. Het symposium wordt georganiseerd door MCA Brabant in samenwerking met Rijkswaterstaat.

Het symposium wordt voorafgegaan door een rondleiding over het terrein van OOC Terminals in Oss onder leiding van directeur Eric Nooijen.
Om 13:30 uur verzamelen bij OOC Terminals (Waalkade 17 C, 5347 KR in Oss), waar de rondleiding start om 13:45 uur.
Het vervolg van het programma vindt plaats bij Logistics House (Kanaalstraat 12b, 5347 KM in Oss).


Het programma van het symposium:

  • Welkom door Hendrik-Jan van Engelen, directeur MCA Brabant.

  • Robuustheid vaarwegen door Robinia Heerkens Msc., Sr. adviseur Water, Scheepvaart en Goederenvervoer.

  • Netwerkontwikkeling en Visie (NOV), Rijkswaterstaat Zuid-Nederland.

  • Joint Corridorontwikkeling door Donald Baan, senior business manager Port of Rotterdam, Leo Kemps, director Logistics Community Brabant en Hendrik-Jan van Engelen.

  • Discussie.

MCA-Brabant ontvangt graag uw aanmelding voor het symposium voor uiterlijk 10 juni: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. +31 (0) 73-6104752.

Over MCA Brabant

MCA Brabant is het Multimodaal Coördinatie- en Adviescentrum Brabant, een kennis- en netwerkorganisatie voor Brabant. MCA Brabant brengt bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen bij elkaar en adviseert over multimodaal transport. Tevens signaleert MCA Brabant trends en ontwikkelingen op het gebied van multimodaal goederenvervoer, initieert en begeleidt multimodale initiatieven van marktpartijen, en vergaart, ontwikkelt en verspreidt kennis en informatie.